Alkatrészek pótlásához nyitva áll az az üzletünk minden BMW tulajdonos előtt. Az új BMW alkatrészek raktárról elérhetőek, csak dönteni kell róluk.

A bontott autóalkatrészek helyett inkább a teljesen újakat részesíted előnyben? Ez a döntés még csak a kezdet, mert meg kell találnod a hibás vagy a régi alkatrész helyére azt, ami tökéletesen pótolni tudja az előzőt. Készítsd elő a járműved papírjait, mert azokban találhatóak meg a legfontosabb információk az új BMW alkatrészek megvásárlásához!

Azt bizonyára Te is jól tudod, hogy az alkatrész kiválasztásához olyan alapvető információkat kell tisztázni, mint az autó típusa, gyártója, milyen modell és adatok is kellenek a motorjáról. Ezeket az adatokat nem kell fejből tudnod, elég, ha az autó szervizkönyvét fellapozod és onnan puskázol.

Adatok a választáshoz

A további információk is hasznosnak fognak bizonyulni a járművedről. Az autó évjárata, az alkatrész mérete, a motor teljesítménye vagy a száma és a hengerűrtartalma szintén nélkülözhetetlen az alkatrész beszerzésének a folyamatában. A legideálisabb az, ha az előző alkatrésszel teljesen megegyező terméket szeretnél vásárolni. Ehhez tudnod kell az autó alvázszámát, ami alapján egyértelműen be lehet azonosítani a járművet. Az autó alvázszáma a forgalmi engedélyben szerepel. Az E rovatban találod meg és összesen 17 karakterből áll.

Az alvázszám egyike a legfontosabb adatoknak az autódról, gyakran ez a 17 karakter is elég ahhoz, hogy a szakember meg tudja mondani, milyen alkatrészre van szüksége a járművednek. A kopás, sérülés miatt használhatatlanná vált alkatrész helyére olyan, új elem kerüljön, ami méretben és minden paraméterében képes helyettesíteni a régit.

Ne várj hetekig, amíg megérkezik a raktárba az új alkatrész az autódba! Ne elégedj meg azzal, hogy egy második opciót vásárolsz meg, csak azért, mert az elsőhöz nehezebb hozzájutni! A hiábavaló kutatást, a túl sok időt és a fáradtságot is elfelejtheted, amit egy alkatrész beszerzésébe fektetsz. A BMW bontónk és alkatrész kereskedésünk várja az autósokat hatékony alkatrész beszerzésre.