Szeretne bontott BMW alkatrészeket vásárolni? Tekintse meg kínálatunkat!

Telephelyünk címe: 1131 Budapest, Dolmány u. 5-7.

Dinamic Kormánymű KFT.

1131 Budapest, Dolmány utca 5-7.

Nyitva tartás:

H-P: 9-17 óráig

Telefon: 06-1-793-8374
Mobil: 06-20-953-8890

E-mail: info(kukac)bmwalkatreszek.hu

4 + 15 =

Budapesti BMW bontónkból gyorsan pótolhatod az alkatrészeket

A mi budapesti BMW bontónkban meg tudod vásárolni a járművedet kiegészítő, használt alkatrészeket. Személyautóhoz kínálunk kiváló bontott termékeket.

Autót vásárolni egyszeri kiadást jelent, de itt még egyáltalán nem ér véget a járműre szánt költségek összege. Az ingatlan vásárláshoz hasonlóan a ház vagy lakás is további kiadásokat igényel. A vételárat követően még váratlan és kiszámítható költségekkel is jár egy saját tulajdonú ingatlan fenntartása.

BMW bontó Budapest

A jármű fenntartása többféle kiadással jár

BMW bontó Budapest

Egy autót eredeti állapotában csak nagyon nehezen lehet megőrizni éveken át. Mivel járműről van szó, a megvásárlásától kezdve elkezdődik az amortizációja. Az egyes modellek minősége és a használatának a jellegzetességei is befolyásolják, hogy mikor, mit kell cserélni, javítani az autókban.

A keveset használt autók szép állapotban maradnak akár évtizedekig, de a jól karbantartott járművek is kevesebb gondot jelentenek. A napi gyakorisággal, hóban, kánikulában, városban vagy vidéki utakon járatott autók azonban már több pénzt és gondoskodást is igényelnek.

Az autók évszakos gumi váltáskor egy nagyobb karbantartást is megkövetelnek. Az ilyen átvizsgálások alkalmával könnyen kiderülhet, hogy valaminek az alkatrészek közül mennie kell. A kirívó esetek közé sorolhatjuk a baleseteket, amiket nem lehet megúszni kisebb vagy nagyobb javítás nélkül.

Az autóalkatrészek lecserélése azzal jár, hogy pótalkatrészt kell beszerezni, autószerelő műhelyben pedig szakemberrel beszereltetni. Tudjuk, hogy ma egyik sem könnyű feladat, sem jó ár-érték arányban kapható terméket találni, sem megbízható kereskedővel, illetve szakemberrel kapcsolatba lépni.

  1. A vásárlónak mérlegelnie kell, hogy mi a számára a fontos, a bőséges termékválaszték vagy az alacsonyabb ár, esetleg a gyors és kényelmes beszerezhetőség. Két lehetőségből választhat az autós, vagy webáruházban válogat, ahol már fix árakkal találkozik vagy kereskedőkkel veszi fel a kapcsolatot, akiktől ajánlatot kér és összehasonlítja az árakat.
  2. Fontos többet megtudni a kereskedésről is, mennyire ismert, milyen véleményeket alkottak róla az előző vásárlók. Az autóbontók esetében a bontási és működési engedélyek megléte mérvadó. Nem elhanyagolható kérdés a garancia ténye, a csere lehetősége sem.
  3. Az autó következő alkatrészének megszerzése sokszor megoldandó probléma elé állíthatja az autóst, ha alkatrész beszerzése előtt áll. Bizonyos szériákat több különböző alkatrésszel is gyártottak, ez feladja a leckét a vásárlónak. Egyes alkatrészek nem váltak be, ezeket másik változattal helyettesítették a gyártásnál.
BMW bontó Budapest
  1. Senki ne vágjon bele a vásárlásba anélkül, hogy az autójáról minden, lényeges információt meg ne tudna. A forgalmi engedélyből és az autó kézikönyvéből is lehet lesni. A modell, az évjárat és a gyártási hónap is fontos adatok.
  2. Külföldi vagy hazai kereskedőtől érkezzen az autóalkatrész? Hazai céggel könnyebb kommunikálni, gyorsabban lehet intézni a cserét, a vásárlást, a felmerülő kérdések tisztázását is. Különösen akkor jön jól az informatív, elérhető cég, ha a vásárlás sürgős ügy.

Az egyes BMW típusokhoz meg tudod vásárolni a budapesti bontónkból a válogatott alkatrészeket. A honlapunkon szerepelnek a fotók és leírások egyes termékeinkről, de a legjobb, ha személyesen jössz el hozzánk. Válogathatsz a helyszínen, ahol a kollégáink örömmel állnak a vásárlók rendelkezésére. További információkat kérj személyesen vagy lépj kapcsolatba velünk a feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!