A bontott BMW lámpák ára csupán a töredéke az új termékekének, a megbízhatóságuk viszont ugyanúgy kiváló! Spórolj okosan, vásárolj tőlünk Te is!

A biztonságos közlekedés érdekében az autó karbantartása elengedhetetlen, mert a hibás működés balesethez vezethet. Azonban az is kétségtelen, hogy az alkatrészek ára néha igen borsos, főleg, ha egy olyan elismert, megbízható és népszerű márkáról van szó, mint amilyen a BMW. Szerencsére ilyenkor is van megoldás, mégpedig a bontott alkatrészek!

Miért jársz jobban a bontott termékekkel? 

A legnagyobb előny az alacsonyabb ár. Az eredeti, új BMW alkatrészek sokba kerülnek, egy-egy fontosabb darab ára akár több százezres tétel is lehet. Sokan kételkednek a használt termékek megbízhatóságában, de az igazság az, hogy megfelelő helyről beszerezve nem jelentenek semmilyen kockázatot.

Egy ellenőrzött, jó állapotú alkatrész nagy valószínűséggel még hosszú éveken át kifogástalanul fog működni, nem kell attól tartani, hogy néhány hét múlva újabb cserére lesz szükség. Vannak, akik inkább az új, de utángyártott darabokra esküsznek, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek megbízhatósága erősen kérdéses, ezért hosszú távon nem igazán lehet velük spórolni.

BMW bontónkban szinte minden alkatrész megtalálható, méghozzá jóval alacsonyabb áron, mint az új darabok. Motor alkatrészek, karosszéria elemek, de a futóműhöz vagy a fékrendszerhez is megtalálod kínálatunkban a szükséges termékeket, még az olyan egyszerűbb és hétköznapi elemeket is, mint például a bontott BMW lámpák.

Bontott BMW alkatrészek

Mire kell figyelni bontott alkatrész vásárlásakor? 

Először is fontos, hogy az autó típusának megfelelő, cikkszám szerint is egyező darabot válassz. Természetesen vannak átfedések, de nem minden BMW alkatrész működik tökéletesen minden BMW autóban, Erről a bontóban, illetve a szervizben tudnak felvilágosítást adni.

Lényeges az is, hogy bontott alkatrészt csakis megbízható forrásból szabad vásárolni. Az interneten rengeteg magánszemély hirdet különféle autóalkatrészeket, viszont ezekre semmilyen hivatalos garancia nem vonatkozik. Közel két évtizede működő BMW bontónk azonban kizárólag olyan alkatrészeket értékesít, amelyek működését ellenőriztük, jó állapotúak és várhatóan még hosszú éveken át használhatóak lesznek. Termékeinkre beépítési garanciát vállalunk, így ügyfeleinknek semmilyen kockázatot nem kell vállalniuk.

Bontott BMW alkatrészek

Melyek a leggyakrabban keresett alkatrészek? 

Természetesen azok, amelyek a legsérülékenyebbek. Az egyik leggyakrabban keresett kategória például a bontott BMW lámpák, hiszen ezek törnek elsőként már egy kis koccanás esetén is. Szerencsére nálunk több típushoz is megtalálhatóak, de széles kínálattal állunk rendelkezésre más, sokszor keresett alkatrészekből is, úgy mint motorháztetők, lökhárítók, lökhárító borítások, zárhidak, gépháztetők, ködlámpák, hűtőrácsok, szellőző rácsok.

Raktárkészletünk folyamatosan bővül és változik, ha valamivel éppen nem tudunk szolgálni, azt igyekszünk mihamarabb beszerezni ügyfeleink részére. Ha BMW autódhoz van szükséged alkatrészekre, akkor érdemes felvenned a kapcsolatot velünk, munkatársaink készséggel tájékoztatnak az elérhető raktárkészletről, illetve a beszerezhető termékekről. Velünk anélkül spórolhatsz, hogy az autód megbízhatóságát kockáztatnád. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, fordulj hozzánk bizalommal bővebb információért! Keress minket, ha bontott BMW lámpákra vagy más alkatrészekre van szükséged kedvenc autódhoz, mi mindenben segítünk! A honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal.