Nem vagy biztos benne, hogy megéri-e bontott alkatrészeket vásárolnod? Túl sok helyről túl sokféle információt kaptál, és már azt sem tudod, hogy kinek érdemes hinni?

Akkor olvasd el rövid összefoglalónkat és tájékozódj megbízható helyről, hiszen nekünk már jelentős szakmai tapasztalatunk van a témában!

  • „A bontott alkatrész hamarabb tönkremegy”: Hamis. Ár-érték arány tekintetében semmivel sem jár rosszabbul a vásárló, mintha új BMW alkatrészt vásárolna, ráadásul a bontott darabok mellett szól az is, hogy ezeket már kipróbálták, ezzel kiküszöbölve a szériahibák gyakori feltűnését.
  • „Lehet, hogy már eleve hibás alkatrészt kapok”: Hamis. Termékeink között kizárólag olyanok találhatóak, amelyek tökéletesen működőképesek, ráadásul beépítési garancia jár melléjük.
  • „Ami ennyire olcsó, az nem lehet jó minőségű”: Hamis. Éppen az a bontott alkatrészek egyik legnagyobb vonzereje, hogy az új darabok árának töredékéért kaphatjuk meg azt, amire szükségünk van – ráadásul, ha megbízható helyről vásárolunk, akkor nem futhatunk bele hamisítványokba sem.

Szeretnél Te is kiváló bontott alkatrészeket rendelni autódhoz? Akkor keress minket bátran!