Gyári BMW alkatrészeket új és használt, azaz bontott változatban is beszerezhetsz, ráadásul mindkettővel jól jársz!

A bontott, de gyári BMW alkatrészeket sokan keresik, hiszen a gyár híres a magas minőségről – bár az alacsony árról már egyáltalán nem -, és bontottan, azaz használtan minden alkatrész olcsóbb, mint az eredeti ára. Vannak azonban olyan helyzetek is, amikor a használt, gyári BMW alkatrész is elérhető, ám nem, vagy nem feltétlenül jó megoldás; ezeket nézzük meg alábbi bejegyzésünkben.

Bontott alkatrészt olyankor érdemes vásárolni, ha az új, gyári BMW alkatrész nem elérhető, esetleg ritka, vagy nagyon drága, de fontos észben tartani, hogy a kopóalkatrészeket még ekkor is érdemes vadonatújjal helyettesíteni, hiszen sok esetben az életünk múlhat rajtuk. Ilyenek például a fékbetétek és -tárcsák, de inkább nem is soroljuk; nagyon hosszú lenne a lista. Ellenben karosszériaelemeket, fényszórókat, vagy a beltér elemeit teljes nyugalommal be lehet szerezni használtan is, bár érdemes figyelni az állapotukra.

Fentebb a kopóalkatrészeket említettük, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy számos ilyen alkatrész fel is újítható. Érdemes tehát ezt is figyelembe venni, viszont a vételárhoz ilyenkor még hozzá kell számolni a felújítás költségét is, és csak akkor választani ezt az opciót, ha még mindig alacsonyabb a végösszeg, mint amennyibe egy vadonatúj, gyári BMW alkatrész kerül. Persze ez lényegtelen abban az esetben, ha az adott alkatrész már beszerezhetetlen, de a veteránok felújítása amúgy sem olcsó mulatság.

Akár utángyártott, akár gyári BMW alkatrészeket keresel, nálunk nagy eséllyel megtalálsz mindent, amire szükséged van, de abban az esetben is számíthatsz a segítségünkre, ha épp nem tudunk kiszolgálni egy-egy ritkább darabbal, ugyanis igyekszünk azt rövid időn belül beszerezni neked. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet gyári BMW alkatrészeink iránt, tekintsd meg kínálatunkat, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot!