A karosszériát más néven akár az autó testének is hívhatjuk, hiszen ez adja tulajdonképpen a jármű formáját, és ezt éri a legnagyobb terhelés. Ezért, amikor BMW karosszéria elemekre van szükség, fontos, hogy kiemelten odafigyeljünk arra, hogy csakis megbízható forrásból vásároljunk!

A karosszéria részei többek közt a sárvédő, a lámpák, a csomagtartó, az ajtók, a motorháztető és a lökhárító. A BMW karosszériák strapabíróak, rugalmasak, de természetes, hogy baleset esetén számolnunk kell valamilyen fokú sérüléssel. Koccanás esetén ez általában kismértékű, például a lökhárító enyhén behorpad, vagy megsérül a fényszóró. Ha deformálódik a karosszéria, akkor közepesen súlyos balesetről beszélhetünk, ha pedig a kár jelentős, akkor az a baleset sajnos már bizonyosan személyi sérüléssel is jár.

Az új BMW karosszéria elemeknek sokszor borsos az áruk, viszont a bontott alkatrészek jó alternatívát jelentenek ilyenkor. Fordulj bizalommal BMW bontónkhoz, nálunk mindent beszerezhetsz, ami szeretett autódhoz kellhet!