Facebook
Flickr
Pinterest
Twitter
@BmwAlkatresz Tweetjei

BMW bontó Budapest, BMW bontás Budapest XIII. kerület.

BMW-bonto-BMW-alkatreszek-Kinalatunk BMW-bonto-BMW-alkatreszek-Terkep BMW-bonto-BMW-alkatreszek-Kapcsolat

Régóta keresel egy BMW alkatrészt? Nálunk megtalálod!

BMW alkatrész

Sok autótulajdonosnak gyűlik meg a baja a BMW alkatrészekkel, ugyanis vannak olyanok, amiket roppant nehéz beszerezni. Ilyenkor rengeteg kereskedés kínálatát felkutatják az érintettek, hátha meglelik a régóta keresett BMW alkatrészt. Egyesek odáig elmennek, hogy külföldről próbálják meg behozatni a szervizeltetéshez szükséges elemet, azonban nem mindig járnak sikerrel. Ha Te is hasonló problémával küzdesz, tegyél egy próbát és keress fel minket!

Az évek során, hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően, már több olyan BMW alkatrészt is eladtunk a vásárlóknak, amiket régóta kerestek már. Ebből kifolyólag a Te esetedben is nagy esély van arra, hogy nálunk megleled a rég nem talált elemet. Termékeink megbízhatóak, minőséget képviselnek, így használatkor sem fogsz csalódni a megtalált BMW alkatrészben, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá.

Ha felkeltettük érdeklődésedet cégünkkel kapcsolatban, és szeretnéd tőlünk beszerezni a régóta keresett BMW alkatrészt, lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Az autódhoz illő BMW karosszéria elemekért fordulj hozzánk!

BMW karosszéria

A karosszéria minden autómárka, modell esetében más és más. Egyedi részletek és formák alakítják olyanra, amitől megkapja a jellegzetes kinézetét. Ezért sem egyformák a karosszériák, mindegyik a típus tervezőinek, mérnökeinek és a márkának a különleges jegyeit viseli magán.

A BMW karosszéria is egy azok közül, amiket első látásra felismernek és beazonosítanak azok, akik értenek az autókhoz. Egy ilyen kaliberű autóhoz csakis hasonló színvonalú karosszéria illik. Ha BMW tulajdonos vagy, bizonyára tisztában vagy azzal, hogy csakis BMW karosszéria elemek jöhetnek szóba egy esetleges alkatrészcsere kapcsán.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha eredeti, használt vagy pedig bontott BMW karosszéria elemeket szeretnél vásárolni. Minden termékünk körültekintően kiválogatott, teljes és kifogástalan állapotban lévő alkatrész, amit kedvező áron vásárolhat meg minden BMW tulajdonos.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérj bővebb felvilágosítást tőlünk még ma!

Miért vásárolj megbízható helyről bontott BMW alkatrészeket?

bontott BMW alkatrészek

Ahogy más gépjármű márkáknál, úgy a BMW autóknál is előfordulhat, hogy szükség van új alkatrészre, hogy ismét biztonságosan lehessen használni a járműveket az utakon. Ilyenkor az autószerelők gyakran tanácsolják a tulajdonosoknak a bontott BMW alkatrészeket, elsősorban az elérhető árkategóriájuk miatt, azonban nem szabad azonnal elcsábulni a kedvező árak láttán. Csakis megbízható helyről vásárolj bontott BMW alkatrészeket!

A megbízható helyről vásárolt bontott BMW alkatrészekkel nem érhetnek a jövőben kellemetlen meglepetések. Ezek az elemek gondoskodnak a biztonságodról utazás közben, ráadásul hosszú éveken keresztül kiszolgálnak, így, ha megbízható forrásból vásárolsz bontott BMW alkatrészeket, jó darabig nem kell költened új elem megvásárlására.

Ha még nem találtál olyan céget, ahonnan kiváló minőségű bontott BMW alkatrészeket vásárolhatnál, ne kutass tovább, ugyanis jó helyen jársz! Vállalkozásunk tisztában van felelősségteljes szerepével, ezért csakis színvonalas bontott BMW alkatrészeket találsz náluk. Ha szeretnél kínálatunkból vásárolni, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Kerüld a balesetet kedvező árú, megbízható forrásból származó BMW futóművekkel!

BMW futóművek

Új BMW futóműre van szükséged, lehetőleg azonnal és megbízható forrásból? Ne keresgélj tovább céltalanul, helyette fordulj hozzánk és vásárold meg az új BMW alkatrészt, BMW futóművet autódhoz, budapesti üzletünkből!

Azoknak ajánljuk termékeinket, akik nem szeretnének egy vadonatúj autóalkatrészre költeni, de ragaszkodnak az eredeti, márkás termékekhez. Üzletünkben bontott BMW alkatrészeket forgalmazunk és kínálunk eladásra, köztük BMW futóműveket is.

A járművek futóműve azoknak az alkatrészeknek az összessége, amik gondoskodnak az autó irányíthatóságáról, haladásáról, a kormányzás és fékezés gördülékenységéről. Ha gond van a futóművel, a közlekedés akár balesetveszélyessé is válhat. Hibás vagy megbízhatatlan futóművel semmiképpen ne indulj útnak!

Fordulj hozzánk bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és vásárold meg az új BMW futóműved! Közlekedj olyan autóval, amiben megbízható alkatrészek működnek!Bizonytalanul működő BMW motorral nem lehet biztonságosan közlekedni!

BMW motort

Vitathatatlan, hogy a gépjárművek esetében a motorok kulcsfontosságú szerepet töltenek be a biztonságos közlekedés szempontjából. Bizonytalanul működő motorral szinte életveszély elindulni, arról nem beszélve, hogy így könnyen megtörténhet, hogy útközben lerobban az autó, ami pedig további bonyodalmakat okoz. Bizonyos esetekben ilyenkor segít a javítás, azonban az elhanyagolt, nem karbantartott alkatrészek esetében általában a motor cseréje jelenti a megoldást. Ha BMW típusú autód alkatrészével ugyanez a probléma, mihamarabb szerezd be az új BMW motort kínálatunkból!

Egy bizonytalanul működő BMW motorral nemcsak magadat sodorhatod veszélybe utazásod során, hanem másokat is. Nem érdemes megkockáztatnod egy közúti balesetet a rossz BMW motor miatt, ezért rövid időn belül fordulj szakemberhez, aki segítségedre lesz az alkatrészcserében. Tőlünk a beszerezheted a járművedhez illő BMW motort, a munkálatok után pedig ismét élvezheted a márkára jellemző megbízhatóságot és magas színvonalat.

Utazz ismét biztonságosan autóddal, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot, és szerezd be választékunkból a megfelelő BMW motort!Ne érje be mással, csak eredeti BMW alkatrészekkel!

eredeti BMW alkatrész

Vannak olyan dolgok, amikre igazán megéri pénzt kiadni. Még akkor is, ha az az összeg sokszor nem is olyan kevés. Ilyenek például az eredeti dolgok. Egy hamisítatlan műtárgy, egy valódi, márkás ruhadarab vagy egy eredeti BMW alkatrész.

Az eredeti azt jelenti, hogy valami, amiből nincs még egy, valami, ami nem egy utánzat, ami valaminek a legelső, legkorábbi változata. Ebből következik, hogy magában hordja azokat a tulajdonságokat, amiket egy utánzat már csak silányabb módon képes visszaadni. Az eredeti BMW alkatrészek esetében is biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja. Ezek a termékek megbízhatóbbak, és hosszabb élettartamúak, mint utángyártott társaik. Biztos lehet benne, hogy megéri a befektetés!

Keressen meg minket bizalommal és válasszon az autójához eredeti BMW alkatrészt! Amennyiben érdeklik válogatott, eredeti BMW alkatrészeink, úgy lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén és kollégáink mindenről részletesen tájékoztatják!Miért válassz megbízható BMW bontót?

BMW motorok

Manapság a legtöbb BMW tulajdonos nemcsak márkaszervizekből szerzi be a javíttatáshoz szükséges alkatrészeket, hanem különböző, akár a márkára specializálódott autóbontókból. Azonban elengedhetetlen, hogy minősített, megbízható BMW bontóhoz forduljon a gépjármű tulajdonosa, ugyanis egy megbízhatatlan bontóval akár anyagi hátrányba is kerülhet az illető!

Ha Neked is szükséged van bármilyen alkatrészre autódhoz, fordulj bizalommal BMW bontónkhoz, ahol garantáljuk, hogy nem érhet csalódás szolgáltatásainkat, termékeinket illetően! Fő szempontunk az ügyfélbarát hozzáállás, ami azt jelenti, hogy csakis bevizsgált, megbízható alkatrészeket találhatsz kínálatunkban, emellett a nálunk vásárolt termékekre garanciát vállalunk, így, ha mégis bármilyen probléma jelentkezne, kicseréljük az alkatrészt.

BMW bontónkra nemcsak a garancia érvényes, hanem a gyors beszerzési határidő is, ezért akár a sürgős esetekre is azonnali megoldást tudunk nyújtani. Keresd bizalommal BMW autóbontónkat!BMW motorjaink megvásárlásával egy új autó árát is megspórolhatod!

BMW motorok

Általánosságban mindenki számára ismert tény az, hogy az autók működésében jelentős szerepet játszanak a motorok. Tulajdonképpen olyanok a gépjárművek életében, mint az embereknél a szív, tehát vigyázni kell rájuk, és rendszeresen karbantartani őket. Ennek ellenére sajnos előfordulhat, hogy évek múltán veszítenek teljesítményükből, ilyenkor pedig a legtöbb tulajdonos szinte rögtön az új autó vásárlásán töri a fejét. Ha BMW gépjárműved esetében is hasonló helyzet áll fenn, új autó helyett szerezz be a kínálatunkból egy BMW motort!

Vállalkozásunkban kiemelt figyelmet fordítunk termékeink minőségére, azonban erre a BMW motorok esetében fokozottan ügyelünk. Szeretnénk, hogy a régi autók kaphassanak egy új esélyt a használatra, ezért választékunkban csakis megbízható BMW motorokkal várjuk vásárlóinkat.

Spórold meg az új autó árát, és adj még egy esélyt a gépjárművednek, ehhez pedig szerezd be kínálatunkból a járművedhez illő BMW motort! A vásárláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!A bontott alkatrészből is válhat megbízható BMW alkatrész!

BMW alkatrészek

Akinek autója van, az tudja, hogy egy saját járműért is ugyanúgy lehet aggódni, ugyanúgy lehet vele törődni, mintha az embernek egy családtagjáról lenne szó. Különösen akkor nem mellékes, hogy milyen állapotban van az autó, ha az egy magasabb, drágább kategóriába tartozik.

Olyan BMW alkatrészeket keres az autójába, amik hosszú távon is jól teljesítenek, de mégsem kell értük a gyári alkatrészek árát kifizetnie? Egyetlen megoldás létezik: ne habozzon, hanem használjon Ön is bontott alkatrészeket a BMW-jébe! Nemcsak spórol ezzel a választással, hanem még az autóját sem károsítja vele, éppen ellenkezőleg. Olyan BMW alkatrészek kerülnek bele, amik egy másik autóban korábban már jól teljesítettek! Kell ennél több bizonyíték a minőségükre?

Keressen meg minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, hogy első kézből vásárolhasson megbízható BMW alkatrészeket, kedvező áron! Amennyiben kérdése van bontott alkatrészeinkkel kapcsolatban, kollégáink örömmel segítenek!Spórolnál a szervizelési költségeken? Válaszd a használt BMW alkatrészeket!

BMW motor

Amikor egy gépjármű tulajdonos szervizbe viszi autóját, gyakran meglepődik a végösszeg kapcsán, ugyanis egyes esetekben igencsak mélyre kell nyúlnia a pénztárcába, ez pedig megterhelő a családi kasszát tekintve. Szerencsére le lehet faragni könnyedén a költségekből, ha bizonyos tényezőkre odafigyelnek a tulajdonosok, például egy alkatrészcserekor. Ilyenkor nem feltétlenül szükséges új alkatrészt vásárolni, ugyanis kaphatóak olyan használt elemek, amelyek egy alapos ellenőrzést követően ugyanúgy gondoskodnak a biztonságos vezetési körülményekről.

Amennyiben alkatrészcserére van szükség, dönts használt BMW alkatrészek mellett! Használt BMW alkatrészeink megbízható termékek, amelyeknek csak az árán érezhető a különbség a vadonatúj gyári elemekéhez képest, így, ha tőlünk szerzed be a cserealkatrészt, jelentős összeget megspórolhatsz.

Ha a vásárlás előtt kérdéseid lennének a használt BMW alkatrészekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!BMW karosszéria: Legyen a legjobb darab a legkedvezőbb áron a Tiéd!

BMW motor

Szeretnéd, ha autód nemcsak belül lenne kifogástalan állapotú, de kívülről is büszke lehetnél rá? Egy autó akkor teljes, ha a teljesítmény és a megjelenés tekintetében is a maximumot tudja nyújtani. Éppen ezért a karosszéria minősége is meghatározó. Ugye Te sem szeretnéd, ha az új karosszéria nem lenne képes megfelelni azoknak az elvárásoknak, amiket támasztasz felé?

Nem kell, hogy kellemetlen csalódások érjenek, csak annyit kell tenned ennek kivédése érdekében, hogy nálunk vásárolsz! Keress minket bizalommal, és vásárolj kitűnő minőségű BMW karosszériát termékkínálatunkból! Nálunk mindenféle típusú BMW karosszériát megtalálsz, így igényeid szerint választhatsz bontott vagy eredeti karosszéria elemeket. Bármelyik mellett döntesz, tudni fogod, hogy a legjobbat kaptad az adott kategóriában.

A legjobb BMW karosszériákért fordulj hozzánk bizalommal! Ha bővebb tájékoztatásra van szükséged, kérdéseidet felteheted elérhetőségeink bármelyikén!Használt BMW alkatrészek: a különbség észrevehetetlen!

BMW motor

Az autójára mindenki szeretne büszke lenni és minél tovább megőrizni azt az eredeti állapotában. Ez persze nem lehetséges, hiszen onnantól kezdve, hogy kinyitottuk az ajtót, elfordítottuk a kulcsot és ráléptünk a gázpedálra, már elkezdtük használni az autót.

Az autóját mindenki eltérő gyakorisággal használja, más és más körülmények között, különböző vezetési stílussal. Ezek mind befolyásolják, hogy milyen gyorsan és hogyan használódnak az alkatrészek és mikor lesz szükség újra.

Keress fel minket bizalommal, és vásárolj használt BMW alkatrészeket tőlünk! Amennyiben BMW tulajdonos vagy, úgy a Te érdeked is, hogy a legjobb helyről szerezd be a legelőnyösebb alkatrészeket. Tehát legyen megfizethető, és működjön kiválóan! A mi használt BMW alkatrészeink pontosan ilyenek, ennélfogva minden elvárásnak megfelelnek, amit támasztanak feléjük. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni, sőt, észre sem veszed a különbséget vezetés közben, hiszen ez a lényeg!

Lépj velünk kapcsolatba feltüntetett elérhetőségeinken, és rendelj használt BMW alkatrészeket!Mi a BMW tökéletességének titka?

BMW motor

A BMW hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, hiszen a márka rendkívül megbízható és magas színvonalat képviselő autókat gyárt már évtizedek óta. A meghibásodások azonban ugyanúgy jelentkezhetnek ezeknél a gépjárműveknél is, mint a más márkát képviselőknél. Sok esetben, a javíttatás után a BMW tulajdonosok arról számolnak be, hogy gépjárművük már nem úgy viselkedik, ahogy korábban, így elkezdődik a kutatás, hogy vajon mi okozhatja a problémát.

A válasz nagyon egyszerű: valószínűleg nem eredeti BMW alkatrészek kerültek beépítésre! Ha Te is büszke BMW tulajdonos vagy, mindig készülj fel a legváratlanabb helyzetekre is, és egy javíttatás során mindenképp az eredeti BMW alkatrészek beépítése mellett dönts, hiszen csakis így kaphatod vissza autódat régi, hibátlan formájában!

Ha probléma van az autóddal, ne keresgélj tovább, nálunk megtalálhatod a tökéletes, eredeti BMW alkatrészeket! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Lehetséges, hogy új BMW futóművet kellene vásárolnod? Ezek az intő jelek!

BMW motor

Szeretnéd megőrizni BMW-d hibátlan működését? A futómű fontosságáról kár is hosszasan beszélni. A jól beállított és megfelelő állapotú futómű adja az autók stabilitását, és biztosítja természetes mozgását a kerekek megfelelő dinamikájára támaszkodva. Van azonban olyan helyzet, amikor ez a dinamika és stabilitás megborul. Mutatjuk, mikor érdemes új BMW futómű után nézned.

A tünetek a futómű összetettségéből adódóan sokfélék lehetnek. Ha a kerekek felől kopogást észlelsz, esetleg kanyarban csikorog, visít a gumi, akkor komoly esély van arra, hogy eljött az idő új BMW futómű vásárlására. Egy másik gumiprobléma is segíthet a baj megállapításában: ha rendellenesen vagy túlontúl gyorsan kopnak az abroncsok.

A futómű sok eleme meghibásodhat a gömbfejektől kezdve a szilenteken át egészen a stabilizátor rúdig. Ha együttes problémáról van szó, esetleg nagyon öregek az alkatrészek, akkor érdemes futómű-cserét igényelni.

Cégünk termékei között magas minőségű, időtálló BMW futómű alkatrészek találhatóak! Bátran vedd fel a kapcsolatot szakértőinkkel, hogy megtaláld az ideális alkatrészt!Vásároljon megbízható, használt BMW alkatrészeket!

BMW motor

A használt szónak sokan csak a negatív jelentését ismerik, olyan jelzőket kötnek hozzá, mint amilyen a silány, az ócska, az igénytelen, vagy a megbízhatatlan. Pedig ez lehet másképp is, csak éppen nem mindegy, hogy miből vásárolunk használt darabokat, illetve azokat a használt holmikat honnan szerezzük be!

Használt BMW alkatrészeket is vásárolhat, és ha megválogatja a boltot, ahonnan vásárol, akkor elégedett lesz később is a használt alkatrésszel! Keressen minket bizalommal és vásároljon tőlünk olyan alkatrészeket, amik már bizonyítottak, de még korántsem szolgálták ki az idejüket! Használt BMW alkatrészeinket figyelmesen és körültekintően válogatjuk össze, nem adunk ki akármit a kezünk közül. Csakis olyan alkatrészeket vásárolhat nálunk minden BMW tulajdonos, amit mi is megvennénk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon, rendeljen tőlünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén és ne költsön a kelleténélBMW motorok: bontott, de minőségi!

BMW motor

Bontott BMW alkatrészt keresel, de tanácstalan vagy, hol kellene vásárolni? Bontott alkatrész és bontott alkatrész között is van különbség, sőt, ezen a területen találkozhatunk csak igazán nagy rizikóval. Miért? Ha valahol a már selejtes alkatrészeket jó állapotú bontott alkatrésznek tüntetik fel, akkor azzal a vásárló jár nagyon rosszul! Minden alkatrész ugyanolyan fontos a biztonságos működéshez, például egy motor esetében nem árt, ha minden kifogástalanul működik!

Keress minket bizalommal és vásárold meg minőségi BMW motorod egy olyan megbízható helyről, ahol garantáltan ellenőrzött BMW alkatrészek közül válogathatsz. Mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak az áraink legyenek alacsonyabbak és kedvezőbbek a BMW alkatrészeket kereső autótulajdonosok számára, de a bontott alkatrészeink is kifogástalan állapotúak legyenek! Ami nem vadonatúj, az még nem használhatatlan, csupán használt! Ezt az elvet követjük a BMW motorok kiválogatásánál is!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és válogass megbízható termékeinkből!Használt BMW alkatrész: kedvező megoldás a bajban

BMW motor

A BMW gépjárművek az élen járnak népszerűségüket tekintve, ami főként megbízható műszaki felépítésüknek köszönhető. Ahhoz, hogy utóbbi jellemző még évek múltán is igaz legyen az autókra, elengedhetetlen, hogy az esetleges javíttatásokhoz, karbantartási munkálatokhoz a járműhöz illő BMW alkatrészt vásárolj!

Egyre nagyobb érdeklődés övezi a használt termékeket, hiszen igencsak pénztárcakímélő megoldásnak bizonyulnak a használt BMW alkatrészek, amellett, hogy természetesen ugyanolyan kiváló minőséget képviselnek, mint új társaik.

Ahhoz, hogy Te is kedvező helyzetbe kerülhess, szükséges, hogy megbízható helyről vásárolj használt BMW alkatrészt, ugyanis ellenkező esetben olyan terméket is beszerezhetsz, ami csak még nagyobb kárt okoz!

Ha még mindig olyan kereskedés után kutatsz, ahol minőségi használt BMW alkatrészeket vásárolhatsz, ne keress tovább, hiszen rátaláltál weboldalunkra! Bátran érdeklődj elérhetőségeinken a számodra szükséges termékek részleteiről!Bontott BMW alkatrész: egy előnyös lehetőség

BMW motor

Az autóalkatrészek sajnos nem tartanak ki egy életen át. Jó lenne, ha megvásárolnánk egy autót és nem kellene az alkatrészek cseréjével, állapotával törődnünk, mert évtizedekig használhatóak lennének, de folyamatosan használatban vannak, ennek következtében pedig kopnak. Attól függően, ki mennyit utazik, rövidebb vagy hosszabb idő elteltével, de előbb-utóbb cserélni kell őket.

Vannak olyan alkatrészek, amik még koránt sincsenek olyan állapotban, hogy ki kellene vonni őket a forgalomból, viszont az autó, amibe beépítették őket, megsérült, vagy egyéb okokból nem használható. Ilyen esetekben az autót további hasznosításra eladják, a kiszerelése után a használhatatlan részegységeket megsemmisítik, majd azokat a bontott alkatrészeket értékesítik, amik egy új járműben képesek tovább működni.

A Te autódban van bontott BMW alkatrész? Érdemes ezt a lehetőséget is megfontolnod alkatrész vásárlásakor, mert eredeti gyári alkatrészt ennél olcsóbban nem találsz! Keress minket bizalommal, és vásárolj bátran ellenőrzött minőségű, bontott BMW alkatrészt!BMW bontóból vásárolnál alkatrészt? – Jó helyen jársz!

BMW motor

A BMW az egyik legmegbízhatóbb autómárka, de az évek ezeket a gépjárműveket sem kímélik, ezért egy idő után a hibákért felelős alkatrészeket szükséges kicseréltetni.

A hiányzó alkatrészeket vásárold meg BMW bontóból! Nem csupán régi járművek elemeinek frissítése esetén ajánlott a bontó, hanem akkor is, ha esetleg kisebb koccanás, baleset történt, a javítás mégis jelentős költségekkel jár, ezért az anyagi teher csökkentésének érdekében előnyösebb, ha BMW bontóból szerzi be a tulajdonos a pótalkatrészeket.

Egyre többen ismerik fel a bontók előnyeit, ennek köszönhetően számos alkatrész újra forgalomba kerül, és amennyiben Te is bontó mellett döntesz, felesleges hulladék sem keletkezik.

Ha megbízható gépjármű bontót keresel, nálunk jó helyen jársz! BMW bontónk minden esetben megoldást nyújt az autók tulajdonosai számára, a színvonalas szolgáltatást és ellenőrzött, minőségi gépjármű alkatrészeket garantáljuk! Keress minket bizalommal , kollégáink mindenben segítséget nyújtanak!Használt BMW alkatrészek: Kedvező ár, tökéletes minőség

BMW motor

Ha igazán szereted az autódat, akkor számodra is fontos, hogy a legjobb lehetőségeket aknázd ki akkor is, ha alkatrészcserére kerül a sor. A BMW motor nem más, mint a jármű lelke, ezért fokozottan érvényes rá, hogy csakis megbízható helyről érdemes beszerezni, ha nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket a későbbiekben.

BMW-jéhez keres megfelelő alkatrészeket? Nálunk a legjobb helyen jár, ugyanis nem csupán eredeti alkatrészeket kínálunk, de velünk kedvező áron is vásárolhat BMW kuplungot, szélvédőt, vízpumpát, automata váltót vagy azt, amire éppen szüksége van. Termékeink használt BMW alkatrészek, amik gondosan kiválogatott, minőségi és kifogástalan állapotú alkatrészek. A használt BMW alkatrészeknek megvan az az előnye, hogy a megfelelő típus kiválasztásával biztosan nem fog csalódni bennük, mert tökéletesen illeszkednek majd autójába.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon használt BMW alkatrészeket!Az eredeti BMW alkatrészek előnyei

BMW motor

A BMW márka nap, mint nap csúcsteljesítményt nyújt a tulajdonosok számára, ennek kulcsa az alkatrészek tökéletes és biztonságos együttműködésében rejlik.

Éppen ezért törekedjünk arra, hogy eredeti BMW alkatrészeket vásároljunk, ugyanis a tökéletes autóvezetési élményt csak akkor lehet elérni, ha az autó alkotóelemei összhangban tudnak működni. Egyes modelleknél az adott műszaki feltételek miatt elengedhetetlen, hogy eredeti BMW alkatrészt vásároljunk, ez garantálja a jármű megfelelő működését.

Az egyik ajánlott eredeti BWM alkatrész, a kipufogórendszer. Ezek a szerkezetek megnövelik az autó teljesítményét, jelentősen alacsonyabb fogyasztást biztosítanak, és nem utolsó sorban legalább 90%-kal kevesebb szennyezőanyagot bocsátanak ki. A BMW eredeti kipufogója biztosítja továbbá az egyedi, márkára jellemző hangot, amit a BMW tulajdonosok előszeretettel hallgatnak vezetés közben. Fontos, hogy eredeti BMW fékeket szerezzünk be, a biztonság jegyében, a fékrendszereket úgy tervezik, hogy összes elemükben idomuljanak egy adott modell műszaki követelményeihez!

Nézz körül kínálatunkban, és szerezd be nálunk az eredeti BMW alkatrészeket!BMW motor – vásárold megbízható helyről!

használt BMW alkatrész

Mi kell ahhoz, hogy az autód valóban hosszú életű legyen, még a javítások után is? Az, hogy megbízható, minőségi alkatrészek kerüljenek a rendszerbe! Nincs ez másképp a BMW motor kapcsán sem!

Ha igazán szereted az autódat, akkor számodra is fontos, hogy a legjobb lehetőségeket aknázd ki akkor is, ha alkatrészcserére kerül a sor. A BMW motor nem más, mint a jármű lelke, ezért fokozottan érvényes rá, hogy csakis megbízható helyről érdemes beszerezni, ha nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket a későbbiekben

Szerencsére mi tudjuk a megoldást! Nálunk bátran vásárolhatsz BMW motort is, ahogy számos más, minőségi alkatrészt, hiszen mi odafigyelünk arra, hogy kínálatunkban csak a legjobb lehetőségeket sorakoztassuk fel. Ha tőlünk rendelsz, akkor valóban azt kapod cserébe, amiért fizettél!

Keress minket bizalommal akkor is, ha BMW motorra lenne szükséged, és mi a segítségedre leszünk! Kérdéseiddel is bátran fordulhatsz hozzánk – szakértő kollégáink a rendelkezésedre állnak!Kicserélnéd? Nem mindegy, mire!

használt BMW alkatrész

Szeretnéd autódat kicsit megfiatalítani, kicserélni pár alkatrészt, kipofozni itt-ott a karosszériát, megújítani a már kopott, nehézkesen funkcionáló alkatrészeket? Esetleg arról van szó, hogy egy kisebb koccanás, baleset miatt vagy kénytelen új alkatrészt vásárolni? Fontold meg jól a kérdést: hol és mire cseréled le autód BMW alkatrészeit?

Keress minket bizalommal, és fordulj hozzánk, ha BMW alkatrészekről van szó, mert mi a legelőnyösebb ajánlatot tudjuk kínálni Számodra! Miről is van szó? Egy vadonatúj BMW karosszéria, BMW motor vagy éppen BMW futómű bizony az esetek többségében igen magas kiadást jelent. Ezt nem minden autótulajdonos tudja vagy akarja megfizetni. A jó hír az, hogy nem is kell, hiszen bontott BMW alkatrészekkel ugyanolyan jól jársz, ráadásul az eredeti ár töredékéért!

Fordulj hozzánk bátran, és vásárolj ellenőrzött, megbízható forrásból származó, válogatott és minőségi BMW bontott alkatrészeket kedvező áron! Szakértő munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a tökéletese megoldásokat!BMW alkatrészek – ezért vásárolj nálunk!

használt BMW alkatrész

Unod már, hogy nehéz megtalálnod egy-egy BMW alkatrészt, mikor a legnagyobb szükséged lenne rá? Eleged van a túlárazott termékekből, amiknek még a használhatósága is kétes? Sok üzletben nem törődnek Veled eléggé, holott igenis Te vagy a vevő? Ne kockáztass, inkább vásárolj megbízható helyen – látogass el hozzánk!

A BMW alkatrészek terén maximálisan otthon vagyunk, így ha valamire szükséged van, akkor szakértő segítségre számíthatsz kollégáink által. Mi figyelünk az általunk árusított termékek minőségére, hiszen tudjuk, hogy mekkora bosszúság lehet, ha egy javítás csak ideig-óráig állja meg a helyét

Fordulj hozzánk bátran, és vásárolj ellenőrzött, megbízható forrásból származó, válogatott és minőségi BMW bontott alkatrészeket kedvező áron! Szakértő munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a tökéletese megoldásokat!

Járj jól Te is, és vásárold meg nálunk a BMW alkatrészeket, hogy ne kelljen aggódnod a minőség vagy az ár miatt! A legjobb megoldásokkal és profi szintű kiszolgálással várunk!Kicserélnéd? Nem mindegy, mire!

használt BMW alkatrész

Szeretnéd autódat kicsit megfiatalítani, kicserélni pár alkatrészt, kipofozni itt-ott a karosszériát, megújítani a már kopott, nehézkesen funkcionáló alkatrészeket? Esetleg arról van szó, hogy egy kisebb koccanás, baleset miatt vagy kénytelen új alkatrészt vásárolni? Fontold meg jól a kérdést: hol és mire cseréled le autód BMW alkatrészeit?

Keress minket bizalommal, és fordulj hozzánk, ha BMW alkatrészekről van szó, mert mi a legelőnyösebb ajánlatot tudjuk kínálni Számodra! Miről is van szó? Egy vadonatúj BMW karosszéria, BMW motor vagy éppen BMW futómű bizony az esetek többségében igen magas kiadást jelent. Ezt nem minden autótulajdonos tudja vagy akarja megfizetni. A jó hír az, hogy nem is kell, hiszen bontott BMW alkatrészekkel ugyanolyan jól jársz, ráadásul az eredeti ár töredékéért!

Fordulj hozzánk bátran, és vásárolj ellenőrzött, megbízható forrásból származó, válogatott és minőségi BMW bontott alkatrészeket kedvező áron! Szakértő munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a tökéletese megoldásokat!A legpraktikusabb megoldás: használt BMW alkatrészek

használt BMW alkatrész

A BMW sokak kedvence, aki egyszer megismerte és kipróbálta, menthetetlenül bele is szeret. Onnantól kezdve az autó több lesz egyszerű közlekedési eszköznél, így a biztonság mellett ezért is fontos, hogy minden részletéről gondoskodjunk.

Az alkatrészeket időről-időre cserélni kell, mert elkopnak, meghibásodnak, vagy akár jobbat, mást szeretnénk. Az elemek pótlása igen költséges lehet, de ha jól körülnézünk, mindig találunk előnyös alternatívákat. A használt BMW alkatrész is egy ilyen megoldás. Miért éri meg használt BMW alkatrészt szereltetni az autónkba? Megbízható helyről vásárolva ezek az alkatrészek nem jelentenek kockázatot és ugyanolyan kiváló a teljesítményük, ugyanolyan biztonságos a használatuk, mint vadonatúj, gyári társaiknak.

A használt BMW alkatrészek kedvezőbb árral rendelkeznek, sőt valószínűleg tökéletesebben illenek a megegyező típusú autókba, mint a gyári futószalagról érkező újabb szériák. Válaszd a legelőnyösebb megoldást, és vásárolj tőlünk használt BMW alkatrészt!BMW futómű megbízható helyről!

BMW futóművével

Általános igazság, hogy idővel minden gépkocsi javításra szorul, bármennyire is kiváló a minősége, hiszen a járművek ki vannak téve az elhasználódásnak a mindennapi utak során. Ha a Te autód is így járt, de nem szeretnél hatalmas összegeket költeni az új alkatrészekre, hogy ismét élvezhesd szeretett kocsid előnyeit, akkor érdemes nálunk szétnézned!

A BMW futóművével van gond? Semmi probléma, nálunk ezt is beszerezheted! A futómű remek állapota elengedhetetlen ahhoz, hogy biztonságosan használhasd az autót, ezért a javításokat és cseréket nem jó halogatni – ha rajtunk múlik, akkor pedig nem is kell, hiszen nálunk remek áron szerezheted be a BMW alkatrészt, amire szükséged van! A nálunk kapható alkatrészek valóban segítenek megoldani a problémát!

Ha Neked is fontos a minőség, és szeretnéd, hogy autódba eredeti alkatrészek kerüljenek, mégis jól járj, akkor megéri hozzánk fordulnod bontott alkatrészekért! BMW futómű kapcsán is állunk a rendelkezésedre – rendelj bizalommal Te is!Önnek is BMW autója van?

BMW bontó

Egy nem várt karambol vagy meghibásodás bármikor bekövetkezhet, legyen szó kisebbről vagy nagyobbról, arról, hogy csak a lámpa tört be, esetleg motorikus probléma lépett fel. Ilyenkor az ember nem feltétlen a legdrágább szervizelést választaná, főleg mivel a használt alkatrészek is ugyanolyan jól megállják a helyüket, mint az eredetiek. Vannak BMW rajongók, akik autójukat saját ízlésük szerint raknák össze, ilyenkor a legegyedibb darabokat egy használt BMW alkatrészesnél érdemes keresni.

Legyen szó felnikről, visszapillantóról, lámpáról, motor alkatrészekről vagy az autó bármelyik alkatrészéről, jó, ha tudja, hogy egy használt alkatrész minden szempontból jobb, mint ha a teljesen újat vásárolná meg.

Ha Ön is az olcsóbb megoldást választaná, egy előre nem látható meghibásodás esetében, és ezt kihasználva egyedibbé varázsolná BMW-jét, válasszon használt BMW alkatrészeink közül. Ezzel nem csak rengeteg pénzt spórolhat meg, de autója is egyedibb lehet, mint a többi.

Ha Ön is egyedi BMW-t szeretne, válasszon használt alkatrész kínálatunkból, és garantált, hogy minden BMW-s olyan egyedi autót szeretne majd, mint az Öné!Vásárold a karosszéria elemeket is nálunk!

BMW bontó

A gépkocsik egyik legsérülékenyebb része nem más, mint a karosszéria, hiszen ez védi a belső részeket a külső behatásoktól. Akár azt is mondhatnánk, hogy hasonló funkcióval bír, mint egy csigaház – ha megsérül, akkor sokkal több kár keletkezhet a belső részeken is. Márpedig minden kocsi ki van téve a horpadásoknak, koccanásoknak, vagy akár a jégverésnek.

Mégis szeretnéd, ha autód hibátlan lenne? Akkor érdemes szétnézned nálunk BMW karosszéria elemekért is!

Attól, hogy használt, a BMW karosszéria lehet éppen olyan hibátlan, mint új korában, így pedig remek lehetőséget nyújt Neked arra, hogy olcsón pótold a szükséges részeket saját autódon. Mivel nálunk kizárólag remek minőségű alkatrészekhez juthatsz hozzá, így nem kell aggódnod a későbbi problémák miatt. Ráadásul a karosszéria esetében könnyedén ellenőrizheted, hogy valóban problémamentes-e a használt alkatrész – csak gyere el hozzánk, és győződj meg róla saját szemeddel!

Ha szeretnél jól járni, vásárold tőlünk a BMW karosszéria elemeket is! Nem fogod megbánni!BMW autóbontó, a Te segítségedre!

BMW bontó

Többen átélhettük már, hogy gépjárművünk olyan állapotba került, amin már egyik szerelő sem tudott segíteni, így az autóbontás bizonyult a legmegfelelőbb megoldásnak. Ám vannak olyan alkatrészek, még a legöregebb autókban is, melyek tökéletes állapotban maradnak.

Mi arra törekszünk, hogy a legkiválóbb és a legjobb minőségű BMW alkatrészeket szolgáltassuk a vásárlóink számára, melyekkel Te is garantáltan jól jársz, hiszen kiváló minőséget kapsz kedvező áron!

Autóbontónk több éves tapasztalattal bír és nyújt segítséget azoknak az autótulajdonosoknak, akiknek szükségük van BMW alkatrészekre. Ha bontásra kerül a sor, igyekszünk a legkiválóbb minőségben megőrizni és árusítani a BMW motorokat, a BMW futóműveket vagy éppen a BMW karosszériákat.

Válaszd a legegyszerűbb és a leggazdaságosabb megoldást! Keress minket elérhetőségeink egyikén, és mi készségesen állunk rendelkezésedre! Segítünk megtalálni a legjobb BMW alkatrészt, hogy autód még sok éven át biztonságos és komfortos maradjon!Hozd ki a legjobbat autódból!

BMW bontó

A BMW a legnépszerűbb autómárkák egyike, ez pedig nem is olyan meglepő, hiszen kiváló adottságokkal rendelkezik, amihez impozáns külső és jól megalapozott presztízs is társul. Ha Te is a boldog BMW tulajdonosok táborát erősíted, akkor pontosan tudod ezt.

Egy ilyen autót azonban folyamatosan gondozni kell, különben veszít csillogásból és elhanyagolttá válik. A rendszeres karbantartás, ápolás és szerviz mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy az autó kényelmét és előnyeit minél tovább élvezhesse tulajdonosa. Feltett szándékunk, hogy mi is segítő kezet nyújtsunk ebben a BMW tulajdonosoknak.

Az általunk forgalmazott bontott BMW alkatrészekkel Te is kihozhatod autódból a legtöbbet anélkül, hogy vagyonokat költenél rá. Autóbontónkban minden érdeklődő megtalálhatja azt a minőségi alkatrészt, amire szüksége lehet! Ha BMW alkatrészre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Nézz körül kínálatunkban, és ha minőségi bontott alkatrészt vásárolnál, válaszd a mi BMW bontónkat!Minőséget olcsón? Igen!

eredeti BMW alkatrész

Az eredeti alkatrészek előnyei megkérdőjelezhetetlenek az utángyártott alkatrészekkel szemben. Míg egy utángyártott darab sokszor az alapvető funkcióját sem képes betölteni, és a megbízhatóság, valamint a kompatibilitás kérdése is sokszor felmerül, addig egy gyári alkatrésznél nem lehet kérdés, hogy megfelelő teljesítményt nyújt-e majd.

Az új gyári BMW alkatrészek ára igen magas lehet, feltéve, ha gyártják még egyáltalán az adott típust. Mindenki szeretne rá ügyelni, hogy autójának hosszú és megbízható élettartamot szavatoljon, ehhez mindenképp érdemes minőségi, eredeti alkatrészeket vásárolni.

Eredeti alkatrészeket szeretnél vásárolni BMW-dhez? Unod már, hogy az utángyártott alkatrészekkel félévente akad valami gond? Akkor figyelmedbe ajánljuk BMW bontónkat! Nálunk 2004-től a legújabb modellekig megtalálhatsz minden BMW alkatrészt, melyre csak szükséged lehet! Természetesen az általunk forgalmazott darabok mind alapos vizsgálaton esnek át, hogy Neked csak a legjobb minőséget tudjuk kínálni! Válassz minket, ha minőségi, gyári BMW alkatrészeket szeretnél vásárolni, ráadásul olcsón!Használt BMWalkatrészeket keres? A kiváló minőség marad!

BMW alkatrész

Minden férfiban legalább egy közös dolog fellelhető: az autók szeretete. Ezen kívül fontos, hogy autónk kényelmet és biztonságot nyújtson útjaink során. Ebben az autóalkatrészek fontos szerepet játszanak, de számít- e, hogy használt, vagy sem?

Ha BMW-je meghibásodott, egy-egy elem teljesen használhatatlanná vált, érdemes alkatrészeit jó minőségű és megbízható cégtől vásárolnia. Sokan kételkednek a használt alkatrészek minőségében, a BMW autóknál emiatt nem kell aggódnia, megbízható autó, megbízható alkatrészekkel, melyek pár év használat után is hasonlóan jól fognak az Ön gépjárműjében működni! Forduljon hozzánk bizalommal, kiváló állapotú, használt BMW alkatrészeinkben nem fog csalódni!

Az utángyártott alkatrészek sokszor jelenthetnek csalódást, ám nálunk szakértők segítségével választhatja ki kiváló minőségű használt alkatrészeit, melyek garantáltan illeszkednek a járműbe!

A BMW autók kiváló minősége nem csak a gyárból újonnan kijövő autókra igaz, hanem azon alkatrészeire is, melyek olyan nagy gondossággal és precizitással készültek, hogy használt alkatrészként az Ön autóját is kiválóan fogják szolgálni! Bátran keresse fel BMW bontónk munkatársait, és érdeklődjön a részletekről!A magas minőség garantált!

BMW alkatrész

A BMW német autógyártó cég neve mára alaposan összefonódott a minőséggel. A színvonalat azonban meg kell fizetni. Egy autó fenntartása alapvetően sem kis összeg, és a hosszú évek sajnos a legjobb kategóriájú autókat sem kímélik, előfordul, hogy kisebb-nagyobb alkatrész cserék szükségesek.

Ha az embernek felső középkategóriás járművet választunk, számolnunk kell azzal, hogy a hozzá tartozó alkatrészekhez bizony borsos áron fogunk csak hozzájutni, nem beszélve a szerelési költségekről.

Vagy mégsem? Nos, mi talán megoldást tudunk nyújtani a problémára! Nálunk a bontott BMW alkatrészekhez kedvező áron juthatsz hozzá. Ugyan használt alkatrészekről beszélünk, de ezektől egyáltalán nem kell tartanod, mert kizárólag ellenőrzött BMW alkatrészeket forgalmazunk, és a beszerelésre is garanciát vállalunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, a keresett BMW alkatrészekről érdeklődj bátran elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésedre!Készüljön velünk a télre!

eredeti BMW alkatrész

A téli autózás sokkal több felkészültséget, rutint és plusz felszerelést kíván meg egy autóstól, mint az év többi részében. A csúszós utak, fagyok, szélsőséges időjárási körülmények közepette nem mindegy, milyen autóval vágunk neki az utaknak.

BMW-je számára keres minőségi alkatrészeket? Szeretné felújítani a motort, lecserélni a lámpákat vagy kicsit kipofozni a karosszériát? Mindehhez nem kell több különböző helyen keresgélnie, elég, ha egyetlen helyet keres fel, méghozzá a mi BMW bontónkat, ahol bontott, használt, de teljesen jó állapotú BMW alkatrészekhez juthat. Nálunk garantáltan párban jár a minőség és a kedvező ár. Igény szerint vásárolhat tőlünk új és használt alkatrészeket akár azonnal, hiszen óriási raktár készletünk és széles kínálatunk lehetővé teszi, hogy Önnek ne kelljen várnia.

Nálunk többféle BMW alkatrészhez is akár azonnal hozzájuthat. Ne menjen máshová, mert nálunk a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal és készüljön fel a télre, BMW alkatrészeit csakis tőlünk kérje!A BMW autók és alkatrészek – tudnivalók

eredeti BMW alkatrész

A BMW egy német gyártó, mely autókat, motorkerékpárokat és motorokat gyárt. Nevüket az 1900-as években változtatták meg, előtte ugyanis a céget Rapp Motorenwerke GmbH-nak hívták. Sok ideig gyártottak repülőgép motorokat a Münchenben található székhelyükön. Kínálatuk még tovább bővül, hiszen nem csak BMW márkájú járműveket, hanem Miniket és Rolls-Royce-okat is gyártanak.

A BMW-ket Németországban gyártják, mi pedig nem tudunk egy apró alkatrész miatt csak úgy elutazni, létrehoztuk a BMW bontónkat, melyben új, alig használt, vagy használt, de felújított, és teljesen eredeti, gyári alkatrészeket lehet vásárolni, arról nem is beszélve, hogy mivel ezek bontott alkatrészek, az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzájuk!

Alkatrészeinkkel különös odafigyeléssel bánunk, amikor kiszereljük az autókból, ezért van az, hogy amikor Hozzád kerül, tökéletesen működik.

Kínálatunkban minden 2004. után gyártott személygépkocsihoz találsz alkatrészt, ha pedig mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük Neked!Megéri eredeti BMW alkatrészt választani!

Szükséged van eredeti BMW alkatrészre, de csak nehezen megfizethető alkatrészeket találsz? Akkor nézz körül weboldalunkon, mert nálunk megtaláltad a legjobb megoldást!

Az eredeti BMW alkatrészek megbízhatósága, minősége egyedülálló, élettartamuk és teljesítményük is messze a legjobb. Az általunk forgalmazott bontott és eredeti BMW alkatrészek tökéletesen illeszkedni fognak az gépkocsid részegységeihez, és mindezt megfizethető áron nyújtjuk Neked. Az eredeti alkatrészek kifejezetten BMW autóba lettek tervezve, ezért problémamentesen fognak működni, ezzel garantálják az autód optimális teljesítményét.

Széles választékot kínálunk, hogy minél több BMW alkatrész közül tudj választani. Nálunk mindig meg fogod találni azt az alkatrészt, amit keresel, akár BMW motorra vagy éppen BMW futóműre van szükséged.

Válassz tőlünk eredeti BMW alkatrészt, hogy hosszú ideig a legnagyobb biztonságban utazz! Ha segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink készséggel segítenek Neked!Az autó lelke: BMW motor

Az autó lelke: BMW motor

Minden autótulajdonos tudja, hogy még a legkímélőbb használat közben is kopnak az autó alkatrészei, időről-időre szükség lehet javításra vagy cserére. A mai autók esetében már nem mindig működik az a régen gyakran használt megoldás, hogy több típusból is kölcsönvettek egy-egy alkatrészt. Ha BMW márkájú autód van, természetesen az a legjobb, ha a márka saját alkatrészei közül választasz. A javítás gyakran igen nagy kiadást jelenthet, nem is a munkadíj, hanem maga a BMW alkatrész miatt.

Spórolj ott, ahol csak tudsz! Itt jövünk mi a képbe! Válaszd használt BMW alkatrészeinket elérhető áron! Kínálatunkban BMW motor is helyet kapott, mely az autó lelke, így fontos, hogy minden rendben legyen vele, és körültekintőnek kell lenni a beszerzésekor. Alkatrészeink jó minőségűek, megbízhatóak, melyről személyesen is meggyőződhetsz!

BMW bontónk szakértői készséggel állnak rendelkezésedre BMW motor, és más bontott alkatrész kapcsán is, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!Minden, ami BMW - Bontott, használt és eredeti alkatrészek

Az autó lelke: BMW motor

Az autó napjainkra népszerű közlekedési eszközzé vált, ilyen járművet vezetni teljesen mindennapos dolog. Azonban egy saját autót birtokolni nem merül ki abban, hogy megvásároljuk és tisztán tartjuk. Folyamatosan gondoskodni kell a karbantartásáról, az alkatrészek időnkénti cseréjéről, szervizről stb.

Az új alkatrészek megvásárlása nem mindig egyszerű feladat: hová menjünk, mit válasszunk, tényleg a legjobb minőségűt kapjuk-e a kifizetett vételárért? Ilyenkor jól jön egy olyan hely, ahol mindegyik kérdésre választ kapunk és ahová rendszeresen visszatérhetünk, ha a szükség úgy hozza.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye meg nálunk BMW alkatrészeit! Alkatrész kínálatunkban minden BMW tulajdonos megtalálhatja az igényeihez és a pénztárcájához legjobban illő lehetőségeket. Eredeti, használt vagy bontott BMW alkatrészeket is vásárolhat tőlünk, ellenőrzött minőségben és elérhető árakon.

Legyen Ön is egy a számtalan elégedett vásárlónk közül és rendelje meg tőlünk az BMW alkatrészeit!Mi lesz az autóból a bontás után?

Az autó lelke: BMW motor

A bontásra ítélt autókból – legyen bár a bontás oka az elöregedés vagy totálkár – sokféle alkatrészt kinyerhetünk, újrahasznosíthatunk vagy értékesíthetünk. A bontás legelső lépése az előkészítő papírmunkák elvégzése, amely után megkezdődhet a szakszerű autóbontás.

Első lépésben a gépjárműben található folyékony anyagok kerülnek kinyerésre különböző (az anyagnak megfelelő) tárolóedénybe. Ilyenek például a motor- és fékolaj, vagy a hűtővíz. Ezután a további veszélyes hulladéknak minősülő anyagot is eltávolítják, így a gumiabroncsokat is.

Miután az autóból minden veszélyes és folyékony anyag kikerült, elkezdődik azon anyagok kinyerése az autó különböző részeiből, melyek szelektíven gyűjthetőek és újrahasznosíthatóak, mint az alumínium, a vas, vagy a műanyag.

Számos bontott alkatrész kerül elő, amely még megmenthető és értékesíthető a piacon, hiszen ezek tulajdonképpen eredeti, gyári alkatrészek, melyek olcsóbbak a piacon, mint az újonnan rendelt, utángyártott társaik. Az autóbontás során tehát minden szakszerű helyre és kezekbe kerül. Ami menthető, azt megmentik, ami értékesíthető, azt eladják, minden mást megfelelő módon tárolnak és szállítanak el.

Amennyiben Ön is a bontott alkatrészek híve, nézzen körül használt BMW alkatrész kínálatunkban!Ízelítő kínálatunkból.
Az alábbi fényképek a raktárkészletünkben lévő számtalan eredeti BMW alkatrész néhány darabjáról készültek.

BMW 3-as széria E90-91 LCI
Bontott, jó minőségű BMW alkatrészek, akár azonnal
BMW 3-as széria Coupe E92 motorháztető, lámpák, lökhárító, lökhárító borítás, zárhíd, gépháztető, ködlámpák, hűtőrács, szellőző rácsok
BMW bontó, eredeti BMW alkatrészek
BMW 5-ös széria E60 LCI hátsó lámpa pár
Bontott BMW lámpák
BMW 5-ös széria E60 LCI első lökhárító borítás, lökhárító, ködlámpák, géptetp, motorháztető
Bontott karosszéria elemek
BMW 5-ös széria E60 E61 első xenon fényszórók
Bontott BMW lámpák
BMW 3-as széria E92-E93 első xenon fényszórók és hátsó lámpák
Bontott, jó minőségű BMW alkatrészek, akár azonnal
BMW 3-as széria E90 első xenon fényszóró
Gyári BMW bontott alkatrészek, óriási raktárkészlet!
BMW 1-es széria E87 lökhárító, gépháztető, motorháztető, sárvédő, xenon fényszóró, zárhíd
Minőségi bontott eredeti alkatrészek, www.bmwalkatreszek.hu
BMW X3 E83 LCI xenon fényszóró, első lámpa
Ha bontó, akkor bmwalkatreszek.hu!
BMW 5-ös széria xenon fényszóró, első lámpa
Bontott, jó minőségű BMW alkatrészek, akár azonnal
BMW 3-as széria E91 LCI hátsó lámpa
Gyári BMW bontott alkatrészek, óriási raktárkészlet!
BMW 1-es széria xenon fényszóró, első lámpa
Minőségi bontott eredeti alkatrészek, www.bmwalkatreszek.hu
BMW Bontó Budapest
BMW 3-as széria első lámpa, halogén fényszóró
Ha bontó, akkor bmwalkatreszek.hu!
BMW bontott alkatrész
BMW X1 E84 első lámpa, halogén fényszóró

Cégünk az alábbi típusokhoz forgalmaz alkatrészeket. Óriási, folyamatosan bővülő és változó raktárkészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Amit esetleg nem talál meg nálunk azt igyekszünk a lehető leghamarabb beszerezni. Látogasson el hozzánk (Térkép) vagy elérhetőségeinken érdeklődjön bővebb információkért!

Az általunk forgalmazott bontott alkatrészekre beszerelési garanciát vállalunk.

Bármi kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

Az alábbi fényképek csak illusztrációk!

BMW 1-es sorozat

Az 1960-as évek 2002-es sportszedánjának leszármazottja, kategóriája egyetlen hátsókerékhajtású autója.
Elérhető 3 és- 5 ajtós, kupé és kabrió változatban is. 
Modellek: (116i-122LE-160Nm),(116d-116LE-260Nm), (118i-143LE-190Nm),(118d-143LE-300Nm),(120i-170LE-210Nm),120d-177LE-350Nm),(123d-204LE-400Nm), (125i-218LE-270Nm),(130i-265LE-315Nm),(135i-306LE-400Nm)

BMW bontás

BMW 3-as sorozat

Középkategóriájú autó, 1975-től gyártják. Az F30-as kódjelű jelenlegi változat már az hatodik generációt jelenti. Az eladások nagy részét ez a modell teszi ki.
A 3 szériának mint minden BMW-nek, van kasztni kódja. Ez a következőképpen néz ki:
1975–1982 E21 1573–2316 cm³-ig, 75-143 le-ig, 4 és 6 hengeres, ebből csak coupe létezett.
1982–1993 E30 1596–2700 cm³-ig, 86-210 le-ig, 4 és 6 hengeres, diesel és benzin, sedan, coupe, touring, cabrio, ix, M3.
1990–2001 E36 1596–3201 cm³-ig, 90-321 le-ig, 4 és 6 hengeres, diesel és benzin, sedan, coupe, cabrio, touring, compact, M3.
1998–2007 E46 1796–3246 cm³-ig, 115-343 le-ig, 4 és 6 hengeres, diesel és benzin, sedan, coupe, cabrio, touring, compact, m3/m3csl.
2005- E90, 91, 92, 93 Újabban a BMW külön jelöli a sedan, touring (kombi), coupe, cabrió.
2011- F30, A legújabb 3-as.

BMW bontó

BMW 5-ös sorozat

Felsőközépkategóriájú autó. Legjelentősebb változata az M5-ös, amely egy 560 lóerős, 4,4 literes, V8-as motorral, hétsebességes szekvenciális váltóval rendelkezik. 2010 óta elérhető egy GT-változat F07 gyári kóddal, nagyobb csomagtérrel és utastérrel, ferdehátú karosszériával.

BMW E60

A BMW E39 utódja
Gyártás: limuzin 2003.07-től, Touring 2004-től
Típusok / Motorok
520i: 2,2 l hathengeres (befecskendező/M54) 170 LE (125 kW) (2003.07-2005.02)
523i: 2,5 l hathengeres (befecskendező/___) 177 LE (130 kW) (2005.3-?)
525i: 2,5 l hathengeres (befecskendező/M54) 192 LE (141 kW) (2003.09-2005.02)
525i / 525xi: 2,5 l hathengeres (befecskendező/___) 218 LE (160 kW) (2005.03-?)
530i: 3,0 l hathengeres (befecskendező/M54) 231 LE (170 kW) (2003.07-2005.02)
530i / 530xi: 3,0 l hathengeres (befecskendező/___) 258 LE (190 kW) (2005.03-?)
540i: 4,0 l nyolchengeres (befecskendező/___) 306 LE (225 kW) (2005.09-?)
545i: 4,4 l nyolchengeres (befecskendező/___) 333 LE (245 kW) (2003.09-2005.08)
550i: 4,8 l nyolchengeres (befecskendező/___) 367 LE (277 kW) (2005.09)
520d: 2,0 l négyhengeres (Diesel/___) 163 LE (120 kW) (2004.03-?)
525d: 2,5 l hathengeres (Diesel/M57) 177 LE (130 kW) (2004.03-?)
530d / 530xd: 3,0 l hathengeres (Diesel/M57) 218 LE (160 kW), 2005.09-től 231 LE (170kW) (530d 2003.07-?; 530xd 2005.09-?)
535d: 3,0 l hathengeres (Diesel/M57) 272 LE (200 kW) (2004.09-?)
E60 5er limuzin (2003.07-2010)
E61 5er Touring (2004.05-2010)

bontott alkatrész

BMW F10
A BMW E60 utódja

BMW alkatrész


BMW F10 limuzin
BMW F11 kombi

BMW 6-os sorozat

A 6-os széria a BMW luxus-túrakupéja, melynek alapját az ötös sorozat adja.
A modellkínálatba 15 év után 2004-ben visszatérő sportkupé, ill. kabrió. Van M6-os változata az M5-ösből kölcsönzött motorral. 2011-ben bemutatkozott a GrandCoupé változat, mely négyajtós kupéként a Mercedes CLS és az Audi A7 ellenfele.

használt BMW alkatrész

BMW 7-es sorozat

A cég új fejlesztései rendszerint ebben a modellben jelennek meg, például a sokak szerint nehezen kezelhető iDrive fedélzeti számítógép. A világ első üzemanyagcellás autója is ebből a sorozatból került ki.

bontott BMW

BMW X1-es (E84)

Az 1-es sorozat sportterepjáró változata. Mérete kisebb mint az X3-as. 2010-ben jelent meg Magyarországon.

eredeti BMW alkatrész

BMW X3-as (E83, F25)

A BMW kisebbik szabadidőautója a 3-as padlólemezén.

BMW motor

BMW X5-ös (E53, E70)

A BMW összkerékhajtású szabadidőautója 2006-tól egy harmadik üléssornak köszönhetően már hétszemélyes. Európában dízelmotorral is kapható.

BMW futómű

BMW X6 (E71)

2008-ban debütált SAC (Sports Activity Coupe) terepjáró.

BMW karosszériaDinamic Kormánymű KFT. | 1131 Budapest, Dolmány utca 5-7. | 06-1-793-8374 |
Auto.lap.hu | Autó - Wikipedia | Autoalkatresz.lap.hu

BMW Bontó Budapest, ahol minőségi, gyári BMW bontott alkatrészeket találsz

Mi vagyunk az egyik legnagyobb raktárkészlettel rendelkező BMW bontó. A bontott gyári BMW alkatrészek a polcon várnak rád.

Audi Bontott alkatrészek, Audi Bontó Budapest